Αρχική Σελίδα

Shenzhen Weigu Electronic Technology Co., Ltd.

Κίνα Shenzhen Weigu Electronic Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Shenzhen Weigu Electronic Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Δεδομένου ότι εργασμένος με Vegoo οδήγησε από τελευταία 5 έτη, πήραμε τα καλά προϊόντα και την καλύτερη υπηρεσία, το vegoo είναι σκληρή εργαζόμενη ομάδα, και μας δίνει πάντα την καλή υποστήριξη! Ελπίδα θα αυξηθούν γρήγορα το έτος 2018!

—— Mr.Khokan

Μακροπρόθεσμες συνεργασία και ανάπτυξη από κοινού!

—— Ο κ. Vipul

Η διακριτική υπηρεσία μεταπωλήσεων επιχείρησης, και δοκιμάζει το καλύτερό τους για να καλύψει την απαίτηση των πελατών. Θα είμαστε μια μακροπρόθεσμη συνεργασία. Η συνεργασία είναι πολύ ικανοποιητική και η επιχείρηση των προηγούμενων 5 ετών, είμαστε πολύ πρόθυμοι να συνεχίσουμε τη μακροπρόθεσμη συνεργασία.

—— Mr.Indy

Εύκολη να μιλήσει με, η πολύ επαγγελματική και γρήγορη υπηρεσία, την ποιότητα είναι έξοχο αγαθό

—— Mr.Alan

Είμαι Online Chat Now

Shenzhen Weigu Electronic Technology Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6
Shenzhen Weigu Electronic Technology Co., Ltd. Shenzhen Weigu Electronic Technology Co., Ltd. Shenzhen Weigu Electronic Technology Co., Ltd. Shenzhen Weigu Electronic Technology Co., Ltd. Shenzhen Weigu Electronic Technology Co., Ltd. Shenzhen Weigu Electronic Technology Co., Ltd.
περιοχή υποδοχής Ανοικτή περιοχή γραφείων Αίθουσα Συσκέψεων Αίθουσα Συσκέψεων Γραφείο CEO Γραφείο διευθυντών

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : VEGOO
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~150
Ετήσιες πωλήσεις : 5000000-10000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2016
Εξαγωγή pc : 30% - 40%
OEM: Private OEM customized service
ODM: Original Design Manufacturer

Ηλεκτρονική Co. ΕΠΕ τεχνολογίας Weigu Shenzhen (εμπορικό σήμα: Vegoo) είναι νέα επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ειδικεύεται στην Ε&Α, την κατασκευή, τις πωλήσεις και την υπηρεσία των επιδείξεων των οδηγήσεων. Το εργοστάσιό μας καλύπτει έναν τομέα σχεδόν 10.000 τετραγωνικού μέτρου, μηνιαία προσιτότητα παραγωγής σε 8.000 τετραγωνικά μέτρα επίδειξη των οδηγήσεων με 15 σύνολα μεγάλων SMD μηχανών.

 

Η Ε&Α εξασφαλίζει την απόδοση

Το Vegoo χτίζει το τμήμα Ε&Α που από το 2016 αναπτύσσει τα νέα προϊόντα για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των πελατών. Όλα τα προϊόντα μας έχουν εξεταστεί από την επαγγελματική αντιπροσωπεία και πήραν τα πιστοποιητικά του CE、 EMC、 FCC.We RoHS、 που παρέχει τις πιό στοχαστικές υπηρεσίες στους πελάτες μας, που εξασφαλίζουν την ποιότητα των προϊόντων και την οικονομική αποτελεσματικότητα.

 

Ένα ευρύ φάσμα των προϊόντων

Τα κύρια προϊόντα μας περιλαμβάνουν τη σειρά επίδειξης ενοικίου των οδηγήσεων, την υπαίθρια σειρά πινάκων διαφήμισης, την εσωτερική μικρή σειρά πισσών εικονοκυττάρου, τη σειρά επίδειξης σταδίων, τη σειρά επίδειξης μεταφορών παραθύρων, τη σφαίρα των οδηγήσεων και τα διάφορα είδη ετερομορφικών επιδείξεων και περισσότεροι.

 

Ευρέως χρησιμοποιημένος στους διάφορους δημόσιους χώρους

Τα προϊόντα χρησιμοποιούνται ευρέως στους διάφορους δημόσιους χώρους: όπως εμπορικό Plaza, το κυβερνητικό πρακτορείο, τα στάδια, οι εγκαταστάσεις μεταφορών, τα οικονομικά όργανα, το θέατρο, η αίθουσα απόδοσης, κ.λπ. Τα προϊόντα μας εξ:άγω στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ευρώπη, τη Νοτιοανατολική Ασία και άλλες χώρες, το Χογκ Κογκ, την Ταϊβάν και άλλες περιοχές.

 

Συνεργάτης με μας σήμερα

Για τη διαβεβαίωσή σας, παρέχουμε τις ενός έτους εξουσιοδοτήσεις για τα προϊόντα μας μετά από την παράδοση από το εργοστάσιο. Στις επιδείξεις των υψηλής ποιότητας οδηγήσεων πηγής, η κλήση ή μας στέλνει μήνυμα με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σήμερα.

 
Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Weigu Electronic Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Linda Ma

Τηλ.:: 86-15118043086

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)